Massagekurser för terapeuter

Gua Sha Facelift Massage - Basic

Gua sha är en härlig djupavslappnande och hudföryngrande massage med rötter i TCM (traditionell kinesisk medicin). För att skapa en komplett behandling får du även lära dig CHIA´s specifika rengöringsmassage, massage av dekolletage, axlar och nacke samt en skön skalpmassage.

Video Poster Image
Anmäl mig till kursen

I den här kursen kommer du att lära dig:

  • Teori; kroppens olika system & ansiktsmassage, gua sha, marknadföring, ge det lilla extra och vanliga frågor
  • Gua sha hemvårdsrutin + kundbehandling (fascia gua sha)
  • Gua sha hemvårdsrutin + behandling av linjer & rynkor (rainbow gua sha)
  • Supersnabba dagliga 3-5 min rutinen (4 st hemvårdsprogram)
  • Gua sha behandling (Flow gua sha - nyhet 2021)
  • Djupdykning med fokus på behandling av halsen & varför det är så viktigt
  • Bonustips (spoon gua sha) med fokus ögon, ögonbryn och näsa; perfekta add-ontekniker för svullnad, lyft och täppt näsa!
  • Lätt kort rengöringsmassage
  • CHIA´s djupa signatur-rengöringsmassage av ansiktet
  • Massage av dekolletage, axlar och nacke
  • Skön skalpmassage (hemvård + kund)
  • Tips på marknadsföring, kundvård, merförsäljning och hur du lyckas bättre i din verksamhet m.m

 

8 olika behandlingar med gua sha

Lär dig behandla med 4 stycken olika verktyg; alltifrån enkla, snabba 5 minuters rutiner till längre rutiner på 20-30 min. Som enskild behandling, som avslut i en massage eller som del i en ansiktsbehandling! I kursen får du lära dig att utföra gua sha både på dig själv och på kund.  

Skapa en komplett & populär behandling!

Skapa en effektiv och härlig faceliftbehandling med effekt på lyster, svullnad, muskelspänning, linjer och rynkor. Med en djup rengöringsmassage, massage av dekolletage, axlar och nacke samt gua sha program och skalpmassage ger du kunden är härlig upplevelse med resultat!

Anmäl dig idag!

Vill du kunna erbjuda dina kunder en skön och resultatinriktad behandling som är på stark frammarch både i Sverige och utomlands? Vill du lära dig hur du kan kombinera salongsbehandling och försäljning av hemvårdsverktyg för att skapa nöjdare kunder och bättre resultat? Vill du lära dig tekniker som spar på dina fingrar?

Anmäl mig!

Mer om kursen

Denna kurs ger en bra väldigt grund för kommande fortbildning inom gua sha (fler kurser under 2021), men du kan komma en bra bit på vägen med denna kurs då du förutom basdrag även får lära dig hur du väljer vinkel på verktyget, hur du anpassar antalet drag, tempo, tryck etc utefter vad du har för syfte med behandlingen för att verkligen få maxeffekt. Gua sha som görs rätt ger magiska resultat!

I kursen ingår filmer av behandling både som egenvård och på kund i behandling, demonstration av tekniker, föreläsningar, dokument och massagemanualer så att du har allt du behöver för att komma igång och lyckas med dina nya tekniker. Produkterna köps löst på www.chiaholisticbeautymassage.se

Många tidigare kursdeltagare har sagt att de använder många av de här teknikerna dagligen och att deras kunder älskar det!

Kursen är en blandning av traditionella och egenutvecklade tekniker.

Efter kursen kan du erbjuda Gua sha ansiktsmassage som en komplett behandling på upp till 45 min eller kombinera med de behandlingar du gör idag; under kursen får du massor av handfasta tips.

 

OBS!

Denna kurs är en del av den större kursen TCM Facelift Massage (där du även får lära dig behandling med koppor, akupressur och och olika rollers).

Denna kurs är endast för redan utbildade terapeuter (t ex hudterapeuter, massörer, spaterapeuter, kroppsterapeuter).

Anmäl dig till kursen idag!

Ha tillgång till kursen på livsstid; läs kursen helt i din egen takt och repetera så många gånger du vill. Du får även tillgång till kommande uppdateringar och bonusar!

Anmälan till kursen